Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaáru szabályzat

Visszárura vonatkozó szabályok

Általános Szerződési Feltételek kivonata

Jelen tájékoztató a NEW YORK DENTAL Fogtechnikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1135 Budapest, Frangepán utca 66/b., cégjegyzékszám: 01-09-364418, adószám: 10967490-2-41, képviseli: Deutsch Róbert György Ügyvezető Igazgató, a továbbiakban, mint: Társaság) Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF) visszárura vonatkozó részét tartalmazza kivonatolva. Az ÁSZF teljes terjedelmében elérhető a Általános Szerződési Feltételei oldalon.

Visszárura vonatkozó szabályok

A visszáru: a Társaság által visszterhesen értékesített áru, amelyet a fogyasztónak nem minősülő Vevő (a továbbiakban: Partner) kellékszavatossági igényének érvényesítése céljából visszaküld a Társaság részére.

A Társaság általa értékesített termékekért kellékszavatosságot vállal az alábbiak szerint.

Amennyiben a Társaság által értékesített termék hibás a Partner a termék visszaküldésével egyidejűleg köteles visszaküldeni a jelen kivonat mellékletét képező kellékszavatossági igénybejelentő lapot megfelelően kitöltve. A hibát annak felfedezése után késedelem nélkül kell közölni a Társasággal az értékesítéstől számított két hónapos határidőn belül. A két hónapon túl bejelentett kellékszavatossági igényt a Társaság elévültnek tekinti.

A kellékszavatossági igénybejelentő lapon a Partner köteles megfelelően körülírva megjelölni a hiba okát és kérni a Társaságtól a kellékszavatossági igény megvizsgálását, amely kellékszavatossági igényt a Társaság az igénybejelentő lap kézhezvételét követően 8 munkanapon belül kivizsgál és a vizsgálat eredményéről tájékoztatja a Partnert.

Amennyiben a Partner kellékszavatossági igényét a Társaság nem tartja megalapozottnak, úgy a Társaság erről írásban tájékoztatja a Partnert az elutasítás megfelelő indoklásával. A Társaság a visszaküldött árut a Társaság székhelyén átvételre rendelkezésre tartja a Partner részére.

A Társaság abban az esetben tartja megalapozottnak a Partner kellékszavatossági igényét, amennyiben a Visszáru a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan, vagy amennyiben igazoltan sérülten került kiszállításra a Partner részére. Megalapozott kellékszavatossági igény esetén a Társaságforgalmazói mivoltára tekintett el elsődlegesen kicseréli a hibás terméket akként, hogy a Partner egyidejű tájékoztatása mellett a kellékszavatossági igény elbírálásától számított 5 munkanapon belül a kicserélt terméket megküldi a Partner részére, amennyiben az raktári készleten van, készlet hiányában tájékoztatást ad a várható kézbesítési időpontról.

A Társaság a fent részletezett kellékszavatosságon kívül egyéb esetben visszárut csak ingyenesen fogad, tehát amennyiben a Partner az értékesítés után akként dönt, hogy a megvásárolt termékre nem tart igényt, úgy a Társaság pénzvisszafizetést egyáltalán nem teljesít. Ebben az esetben a Partnernek a kellékszavatossági igénybejelentő lapon a megfelelőnégyzetben kell jeleznie a Társaság részére, hogy kellékszavatosságot érvényesíteni nem kíván.

A Kellékszavatossági igénybejelentő lapot ide kattintva töltheti le!

Budapest, 2019. április 24. napján
NEW YORK DENTÁL Kft.
Képviseletében
Deutsch Róbert György
Ügyvezető igazgató

Keresés